Ανακοίνωση Δήλωσης Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2021-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από την 18 / 1 0 /2 02 1 έως και την 29/10/2021, σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν σταλεί μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Υπενθυμίζουμε ότι για να πραγματοποιηθεί η δήλωση μαθημάτων, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εγγραφή του φοιτητή στο τρέχον εξάμηνο.
Για περαιτέρω πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία 10.00- 13.00 (τηλ. 210 95 49 151, email:geosec@hua.gr).

 

Από τη Γραμματεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. EΤΟΣ 2021-2022

Σας γνωστοποιούμε τη λίστα με τους επιτυχόντες φοιτητές και αποφοίτους του Τμήματος Γεωγραφίας οι οποίοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση ένταξης στο Πρόγραμμα για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας και πληρούν τα κριτήρια που αναγράφονται στη σχετική ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων.

Συγκεκριμένα έχουν γίνει δεκτοί όλοι οι φοιτητές/τριες και απόφοιτοι που υπέβαλαν αίτηση και πληρούν τις δύο ανωτέρω προϋποθέσεις.

Για τη λίστα ακολουθείστε τον σύνδεσμο

Από τη Γραμματεία

Τηλ. 210 95 49 151

 

Οδηγίες για την έναρξη και τη διεξαγωγή των μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2021-22

Ανακοινώνονται οι οδηγίες για την έναρξη και τη διεξαγωγή των μαθημάτων του Χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-22.

Read more

Ανακοίνωση Προγράμματος Διδασκαλίας ΠΠΣ Χειμερινού Εξαμήνου

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα διδασκαλίας χειμερινού εξαμήνου του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών. Read more

Ανακοίνωση για την Κατάταξη Πρωτοετών Φοιτητών & Φοιτητριών στην Ξένη Γλώσσα, καθώς και για την Κατάταξη Πρωτοετών Φοιτητών & Φοιτητριών προηγουμένων ετών που δεν έχουν εγγραφεί στην Ξένη Γλώσσα

Ενημερώνουμε τους Φοιτητές & τις Φοιτήτριες ότι για την εγγραφή τους στο Μάθημα «ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ» για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 θα πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα, όπως περιγράφονται παρακάτω:

να διαβάσουν (προσεκτικά) τις περιγραφές των διδασκόμενων Ξένων Γλωσσών (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αγγλικής, Γαλλικής & Γερμανικής Γλώσσας)

να συμπληρώσουν την Αίτηση (ΑΙΤΗΣΗ κατάταξης σε Τμήμα Ξένης Γλώσσας)

να αναγράψουν στην ΑΙΤΗΣΗ μια προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικής επικοινωνίας (email)

να αποστείλουν υποχρεωτικά διαδικτυακά (σκαναρισμένο) αντίγραφο του πτυχίου ή των πτυχίων τους για όλες τις διδασκόμενες Ξένες Γλώσσες, ανεξάρτητα από τη δήλωση προτίμησης παρακολούθησης

να αποστείλουν την ΑΙΤΗΣΗ υπογεγραμμένη & το αντίγραφο ή τα αντίγραφα των πτυχίων τους στο email: eep@hua.gr

Οι ημερομηνίες αποστολής είναι έως και 21/10/2021

Οι Διδάσκουσες των Ξένων Γλωσσών

Β. Αιγινίτου

Ν. Βλαχογιάννη

Ελ. Ζενάκου

Αθ. Ζησιμοπούλου

Ελ. Μαναήλογλου

 

Ανακοίνωση Κατάταξης
Αίτηση Κατάταξης
Προαπαιτούμενα Αγγλικής Γλώσσας
Προαπαιτούμενα Γαλλικής Γλώσσας
Προαπαιτούμενα Γερμανικής Γλώσσας

Ανακοίνωση για την Αλλαγή Ξένης Γλώσσας

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Γεωγραφίας που επιθυμούν να αλλάξουν την Ξένη Γλώσσα που έχουν επιλέξει, όπως αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email: geosec@hua.gr με κοινοποίηση στο eep@hua.gr έως και την 17/10/2021σε απάντηση του παρόντος email, την αίτηση αλλαγής ξένης γλώσσας και αντίγραφο του πτυχίου ή των πτυχίων τους για όλες τις διδασκόμενες Ξένες Γλώσσες, ανεξάρτητα από τη δήλωση προτίμησης παρακολούθησης.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αλλαγή ξένης γλώσσας γίνεται μια φορά κατά τη διάρκεια φοίτησης και μετά το πέρας του πρώτου έτους.

Προαπαιτούμενα Αγγλικής Γλώσσας
Προαπαιτούμενα Γαλλικής Γλώσσας
Προαπαιτούμενα Γερμανικής Γλώσσας
Από τη Γραμματεία

Καλωσόρισμα και Ενημέρωση των Πρωτοετών Φοιτητών

Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,
ενόψει της έναρξης της φοίτησής σας, με χαρά σας προσκαλούμε σε διαδικτυακό καλωσόρισμα – ενημέρωση, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/10/2021 και ώρα 12.00μ.

Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή σας, θα σας σταλεί ηλεκτρονικά μέσω e-mail.

 

Καλή αρχή!!

Δήλωση Επαναξιολόγησης μαθημάτων

(αφορά φοιτητές από το 7ο εξάμηνο και μετά)
Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος, δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να επαναξετάζονται σε έως δύο (2) μαθήματα από τα τρία (3) πρώτα έτη σπουδών (είτε Υποχρεωτικά είτε Επιλογής Μαθήματα και των δύο εξαμήνων) με μία αίτηση που θα γίνεται άπαξ, στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους. Ο φοιτητής που θα επιλέξει τη βελτίωση του βαθμού του σε κάποιο μάθημα θα πρέπει να το ξαναπαρακολουθήσει μέχρι να πετύχει προβιβάσιμο βαθμό σε αυτό, αφού χάνεται οριστικά ο προηγούμενος βαθμός.

Στην περίπτωση όπου πρόκειται για μάθημα επιλογής, ο/η φοιτητής/τρια θα πρέπει είτε να το διατηρήσει, είτε να το αντικαταστήσει με άλλο Μ.Ε. στις δηλώσεις μαθημάτων του αντίστοιχου εξαμήνου.

Οι δηλώσεις αποστέλλονται υπογεγραμμένες με απάντηση στο παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα (geosec@hua.gr) από το φοιτητικό λογαριασμό του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (email), συμπληρώνοντας την αίτηση που επισυνάπτεται στο παρόν μήνυμα μέχρι και την Δευτέρα 11/10/2021.

Από τη Γραμματεία

Τηλ. 210 95 49 151

Αίτηση

Ανακοίνωση για την έναρξη των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτος 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι η διδασκαλία των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2021-2022 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18/10/2021. Η διδασκαλία των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 119847/ΓΔ6/23.9.2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 4406/24-9-2021) «Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022».

Δείτε την ανακοίνωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανακοίνωση δεν αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας στο χειμερινό εξάμηνο του ακ. έτους 2021-22, από την 01/10/2021 μέχρι και την 31/10/2021 (η συγκεκριμένη διαδικασία δεν αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές).

Αναλυτικότερα, οι φοιτητές/τριες εισέρχονται στην πλατφόρμα: https://e-studies.hua.gr/unistudent/ χρησιμοποιώντας το προσωπικό όνομα χρήστη (χωρίς @hua.gr) και τον κωδικό πρόσβασης.

Στη συνέχεια επιλέγοντας από την μπάρα εργασιών «Δηλώσεις» και «Εγγραφή στο τρέχον εξάμηνο (φοιτητές)» καταγράφεται η ηλεκτρονική εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές που δεν θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο, δεν θα μπορούν να προβούν στη δήλωση μαθημάτων.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους φοιτητές/τριες, ότι μέσω της ίδιας εφαρμογής, μπορούν να αιτηθούν ηλεκτρονικά την έκδοση πιστοποιητικών (π.χ. βεβαίωση για κάθε χρήση, αναλυτική βαθμολογία κ.ά.) και να ενημερωθούν για τη βαθμολογία των μαθημάτων τους.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 18/10/2021 με φυσική παρουσία στο Πανεπιστήμιο.

Σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας δήλωσης μαθημάτων θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία κατά την έναρξη των μαθημάτων.

Τις θερμότερες ευχές μας για μια καλή ακαδημαϊκή χρονιά!!

Από τη Γραμματεία

Τηλ. 210 95 49 150- 151

Δείτε – κατεβάστε την ανακοίνωση