ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανακοίνωση δεν αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας στο χειμερινό εξάμηνο του ακ. έτους 2021-22, από την 01/10/2021 μέχρι και την 31/10/2021 (η συγκεκριμένη διαδικασία δεν αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές).

Αναλυτικότερα, οι φοιτητές/τριες εισέρχονται στην πλατφόρμα: https://e-studies.hua.gr/unistudent/ χρησιμοποιώντας το προσωπικό όνομα χρήστη (χωρίς @hua.gr) και τον κωδικό πρόσβασης.

Στη συνέχεια επιλέγοντας από την μπάρα εργασιών «Δηλώσεις» και «Εγγραφή στο τρέχον εξάμηνο (φοιτητές)» καταγράφεται η ηλεκτρονική εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές που δεν θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο, δεν θα μπορούν να προβούν στη δήλωση μαθημάτων.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους φοιτητές/τριες, ότι μέσω της ίδιας εφαρμογής, μπορούν να αιτηθούν ηλεκτρονικά την έκδοση πιστοποιητικών (π.χ. βεβαίωση για κάθε χρήση, αναλυτική βαθμολογία κ.ά.) και να ενημερωθούν για τη βαθμολογία των μαθημάτων τους.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 18/10/2021 με φυσική παρουσία στο Πανεπιστήμιο.

Σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας δήλωσης μαθημάτων θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία κατά την έναρξη των μαθημάτων.

Τις θερμότερες ευχές μας για μια καλή ακαδημαϊκή χρονιά!!

Από τη Γραμματεία

Τηλ. 210 95 49 150- 151

Δείτε – κατεβάστε την ανακοίνωση