ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,

Σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας στο εαρινό εξάμηνο του ακ. έτους 2022-23, από τη Δευτέρα 20/02/2023 μέχρι και την Παρασκευή 03/03/2023 (η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά όλους τους/τις φοιτητές/τριες).

Αναλυτικότερα, οι φοιτητές/τριες εισέρχονται στην πλατφόρμα: https://e-studies.hua.gr/unistudent/ χρησιμοποιώντας το προσωπικό όνομα χρήστη (χωρίς @hua.gr) και τον κωδικό πρόσβασης.

Στη συνέχεια επιλέγοντας από την μπάρα εργασιών «Δηλώσεις» και «Εγγραφή στο τρέχον εξάμηνο (φοιτητές)» καταγράφεται η ηλεκτρονική εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές/τριες που δεν θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο, δεν θα μπορούν να προβούν στη δήλωση μαθημάτων.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους/τις φοιτητές/τριες, ότι μέσω της ίδιας εφαρμογής, αφού πρώτα κάνουν ανανέωση εγγραφής στο εαρινό εξάμηνο θα μπορούν να αιτηθούν ηλεκτρονικά την έκδοση πιστοποιητικών (π.χ. βεβαίωση για κάθε χρήση, αναλυτική βαθμολογία κ.ά.) αλλά και να ενημερωθούν για τη βαθμολογία των μαθημάτων τους.

Σχετικά με τη διαδικασία δήλωσης μαθημάτων θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά με νέα ανακοίνωση από τη Γραμματεία.