ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας στο χειμερινό εξάμηνο του ακ. έτους 2022-23, από την 20/09/2022 μέχρι και την 21/10/2022 (η συγκεκριμένη διαδικασία δεν αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές).

Αναλυτικότερα, οι φοιτητές/τριες εισέρχονται στην πλατφόρμα: https://e-studies.hua.gr/unistudent/ χρησιμοποιώντας το προσωπικό όνομα χρήστη (χωρίς @hua.gr) και τον κωδικό πρόσβασης.

Στη συνέχεια επιλέγοντας από την μπάρα εργασιών «Δηλώσεις» και «Εγγραφή στο τρέχον εξάμηνο (φοιτητές)» καταγράφεται η ηλεκτρονική εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές που δεν θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο, δεν θα μπορούν να προβούν στη δήλωση μαθημάτων.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους φοιτητές/τριες, ότι μέσω της ίδιας εφαρμογής, μπορούν να αιτηθούν ηλεκτρονικά την έκδοση πιστοποιητικών (π.χ. βεβαίωση για κάθε χρήση, αναλυτική βαθμολογία κ.ά.) και να ενημερωθούν για τη βαθμολογία των μαθημάτων τους.

Σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων και της διαδικασίας δήλωσης μαθημάτων θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά με νέα ανακοίνωση από τη Γραμματεία.

Τις θερμότερες ευχές μας για μια καλή ακαδημαϊκή χρονιά!!